Ординација по Физикална Медицина и Рехабилитација

Наша примарна цел е подобрување на здравјето и состојбата на пациентот.Основна карактеристика ,а воедно и предност е индивидуалниот пристап кон  пациентот ,се со цел за што поквалитетна и професионална услуга во склоп со светските  стандарди за превенција и лекување.Стоиме на располагање на сите наши пациенти за било какви информации во врска со физикалната терапија.

Услуги кои ги нуди кабинетот за физикална медицина и рехабилитација

 • Физијатриски специјалистички преглед
 • Консултации и совети
 • Ординирање на физикалната терапија
 • Локална примена на медикаменти
 • Интраартикуларни апликации
 • Мерења
 • Функционален статус на локомоторен апарат
 • Кинезитерапија
 • Корективни вежби
 • Масажа (парцијална и на цело тело)
 • Електротерапија(DDS,IFS,Galvanizacija,TENS)
 • Електростимулација
 • Ултразвучна терапија (sonoforeza,impulsen UZ)
 • Магнетотерапија
 • Sollux
 • Криотерапија
 • Ласер терапија

Закажи преглед